maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen riemut (kirppislöydöt etenkin)!

Meillä on vietetty erittäin mukavaa pääsiäistä! Perjantaina oltiin katsomassa jääkiekkoa koko perhe jälleen hallilla. Lauantaina käytiin äiten kanssa kirpparilla ja löydettiin vaikka mitä ihanaa. Sunnuntaina oltiin miehen äidin luona, jonne tuli myös miehen sisarukset perheineen ja tänään on sitten kotoiltu.

Neiti tosin on flunssainen ja varsinkin tänään ollut aika itkuinen. Se tosin saattaa johtua myös siitä, että eilen meni taas kotiin pääsy aika myöhäiseksi. Pikkuniistäjällä on räkää kerätty nenästä urakalla ja sitten on taas meno jatkunut, kun räkää on päässä vähemmän. Se niistäjän käyttö ei vaan oikein tuota likkaa miellytä ja huuto on sen luokan karjuntaa, että voisi luulla jotain tapettavan. Sitten siitä harmituksesta ei meinata edes päästä yli ihan hevillä, vaan kiukutaan vielä sen jälkeenkin. Sitten yhtäkkiä tulee joku hyväntuulen aalto ja neiti on tyytyväinen ja iloinen pitkään.

Lauantain kirpparikierros oli kyllä huippu! Neidille löyty tosi paljon vaatetta ja vähän muutakin. collegehousuja (2 kpl), Newbien leggarit (1€), bodeja (4 kpl), jumpsuit, mekko, yökkäri, muutama lakki (kesähattu ja trikoopipa), sukkahousut, pussillinen sukkia (9 paria), ihan uusi pehmoötökkä (pitää mekkalaa, kun heiluttaa) ja löytyipä 5 vaippaakin (jollakin varmaan jäänyt pieneksi, 0,40€)). Mökille ostin pöydälle pienen liinan ja itselleni ison musta nahkalaukun (varmaan tekonahkaa, en perehtynyt kyllä tarkemmin), johon ajattelin likankin tavaroiden sitten mahtuvan, jos haluaa ottaa matkaan vähän fiksumman laukun kuin tuon nykyisen hoitolaukun. Näille tuli kaikkiaan hintaa noin 50 euroa. EDIT: löytyihän sieltä myös sandaalit. Jos tuo neiti vaikka oppii kesällä käveleen. ;)

Jumppis otettiin heti käyttöön. Vähäsen pitkät hihat saa onneksi resorien kohdalta näppärästi käännettyä.
mm. tällaiset ihanuudet tarttui matkaan.
Eniten kyllä hintaa nosti tuo trikoopipa, joka siis oli selvasti jonkun itse tekemä. Se oli ihan uusi ja pöydällä oli paljon vastaavia pipoja. Tämä maksoi 10 euroa ja on neidille vielä iso, mutta se oli niin söpö, että oli pakko napata mukaan, vaikka hinta vähän hirvitti. Jumpsuittia olen yrittänyt etsiä ja nyt osui ihana vastaan. Kaikki vaatteet oli tosi hyväkuntoisia, ihan pikkasen joissain nukkaa. Itsellä on edelleen vähän eri käsitys kirpparihinnoista, enkä ymmärrä kuinka joku pyytää jostakin nukkaisesta bodynretaleesta tai koppurasta velourpaidasta useampia euroja tai jopa kymppejä, koska on merkkituote. Onneksi nyt tuli kuitenkin tehtyä myös löytäjä ja odotan innolla, että päästään kaikkia noita vaatteita käyttään. Kaikki ovat kokoa 74 eli hyvin kyllä ehditään.

Trikoopipan ihana kuosi ja "ruusuke"
Tänään alkoi myös operaatio syöttötuolin maalaus! Siskoltani sain "tripp trapp -kopion" ja se oli ennen vaaleansiniseksi maalattu. Se tuli onneksi jo hiottuna meille ja nyt vetäsin siihen ekan kerran valkoisen kerroksen ja toinen sitten huomenna. En vain ymmärrä miten jotkut saa niin hyvää jälkeä. Mulla tulee niin viiruista. Ajattelinkin, että ehkä tuolta varastosta löytynyt pensseli ei ollut paras mahdollinen ja mies saa kotimatkalla huomenna mennä ostamaan uuden pensselin, niin saan vetäistä seuraavan kerroksen ja ehtii vielä käyttöön viikonlopuksi. Maalin ohjeissa meinaan lukee, että käyttöönottokuiva 2-3 päivän jälkeen. Ja se on tosiaan palasina, joten miehen pitäisi se osata vielä lopuksi kasata. :D

Saunan pukkarista tuli hetkeksi maalaamo.
Yritänpä varmaan itsekin kuitenkin painua nukkumaan pikkuhiljaa. Flunssa ilmeisesti (tai mistä sitä taas tietää mikä) on huonontanut neidin yöunia ja (viime yötä lukuunottamatta) on ollut useampi huonompi yö, jolloin on heräilty useasti ja sitten jääty kekkaloimaan hereille.

Onneksi on vajaa viikko ja lauantaina on mun ja siskoni perinteiset synttärijuhlat täällä meillä! Ihanaa irtiottoa taas arjesta ja näkee ystäviä (ja heidän vauvojaan)!

5 kommenttia:

  1. Hienoja kirppislöytöjä olet tehnyt ja tuo pipo on kyllä ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Musta tuntuu, etten ikinä tee mitään huippulöytöjä, mutta nyt kerrankin ja oikein iso kasa sitten kerralla. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Muutama parempi yö onkin nyt takana. Likka vaan meinaa olla räkänen, onneksi niistäjällä ja suolaliuoksella ollaan selvitty ja räkä liikkuu!

      Poista
    2. Meillä oli eilen pojalla joku ihme itkukohtaus kesken unien (yöllä) eikä meinannut rauhoittua. Ei ollenkaan tyypillistä...kuuntelin sitten hengitystä, kun yritin tuttia laittaa suuhun ja aikamoinen tuhina kävi. Kyllä oli kiva ruveta niistämään, kun yks on puoliunessa. Onneksi se ilmeisesti auttoi, koska hiljalleen alkoi rauhoittua ja rupesi nukkumaankin hetken päästä.

      Poista